مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

باسلام خدمت شما
مادرم 2 هفته ای میشه فوت شده منم به سن تکلیف نرسیدم الان باید چطور حصر وراثت رو انجام دهم گواهی فوت و مدارک رو از شورای حل اختلاف گرفتم1. در دادخواست دادگاه خوانده کی رو بنویسم 2. مال و اموال رو نمیدونم چی داره اون روچی بنویسم 3. پدر و مادرم از هم طلاق گرفتن ایا طلاق نامه لازم است 4.بی زحمت مراحلش رو بگویید
باتشکر صمیمانه از راهنمایی تان

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام وعرض تسلیت
1_نیازی به خوانده ندارد2_اون هم نیازی نیست هرانچه را اطلاع دارید عنوان کنید 3_بله برای اینکه زوج سهم الارث نبرد