مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اعسار

سلام پدرم همسری داشت که درخواست طلاق کرده و دادگاه پدرم را محکوم به پرداخت کرده و ما اعتراض کردیم و دادگاه اعسار پدرم را محکوم به پرداخت 1سکه پیش پرداخت و هرچهارماه1سکه درصورتی که پدرم بازنشسته و 70سال سن دارد و کل حقوقش 1میلیون دریافتیش است و هیچگونه ملکی و پولی ندارد چکار باید کرد با این اوضاع سکه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر حکم اعسار قطعی نشده می توانید اعتراض کنید و در صورت قطعی شدن و با وجود عدم توان پرداخت و نوسان قیمت سکه درخواست تعدیل بزنید

پرسشگر :

باسلام شرمنده دادگاه حتما تعدیل راقبول میکند یانه چون پدرم بازنشسته وکل دریافتیش 1میلیون است بعدابه اعسار هم میشوداعتراض کرد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. ابتدا به حکم اعتراض کنید که اقساط کمتر شود و در صورتی که همان مبلغ تایید شد، تعدیل درخواست کنید احتمالا پذیرفته می شود با توجه به شرایط پدرتان.