مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید دو ساله عقد کردم هر دو ازدواج مجددمون بوده ولی همسرم منزلی تهیه نکرده یکبار شکایت تمکینش رد شده اما بار دوم تو مرحله تجدید نظر تمکینش قبول شده، اگه من تمکین نکنم و وارد خونه نشم آیا همسرم میتونه با اجراییه تمکین درخواست پزشک قانونی برای تشخیص رابطه بده یعنی بگه همسرم دوساله خونه نیومده حالا که اجراییه گرفتم و قرار بیاد میخوام خیالم از بابت رابطه اش راحت باشه و درخواست معاینه بده؟ اصلا در چه صورتی مرد میتونه درخواست پزشک قانونی برای تشخیص رابطه رو بده

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تحت شرایطی میتواند شما را به پزشکی قانونی ببرد .شما الان عدم تمکین خورده اید