مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوجه

با سلام وخسته نباشید
خانم بنده حدود 5 ماه می باشد که بدون اجازه بنده و هیچ دلیل موجه قانونی خانه را ترک کرده و به خانه خواهرش که او نیز ناشزه می باشد زندگی می کند در طول این مدت نیز بنده بارها از طریق تلفن پیامک و حضوری از وی خواستم که سر زندگیش برگردد که همه این دفعات ایشان امتناع کرده اند تا جایی که حتی برادرش هم تا حدودی در جریان میباشد میخواستم بدانم که ایا در طول این مدت نفقه به ایشان تعلق میگیرد یا نه و اینکه ایا وی میتواند اجازه طلاق از دادگاه بگیرد یانه و من باید چه کاری انجام دهم تا از لحاظ قانونی محکوم نشوم در ضمن در طول این 5 ماه چون بنده دارای یک فرزند 4 ساله می باشم و راننده تاکسی هستم لذا از کار بیکار شده حتی یک ریال درامد وخانه نشین شده ام در اخر این را هم به عرض برسانم که هیچ شکایت و حرکت قانونی نه از طرف بنده و نه از طرف خانمم صورت نگرفته است . از شما خواهش میکنم بنده نوازی بفرمایید و اینجانب را راهنمایی کنید چون واقعا شرایط خیلی بدی دارم ممنون اجر شما با خدا

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین بزنید وخیلی کارهای دیگر می توانید انجام دهید .