مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد پیمانکار ساختمان

با سلام بنده منزلی دارم که جهت مقاوم سازی با پیمانکاری قرارداد بسته و سه چهارم هزینه را پرداخت کردم قرار بر تحویل کار تا سفت کاری در تاریخ مشخص گردید اما بعد از 4 ماه ایشان هنوز کار را به پایان نرسانده اند در قرارداد اولیه که برای بررسی به اینجانب تحویل شد مبلغ دیر کرد را روزانه 300 هزار تومان ثبت کرده بودند که در قرارداد امضا شده حذف گردیده بود و بنده متوجه نشدم حالا از ایشان به خاطر عدم انجام تعهد شکایت کرده ام و ایشان در دادگاه حاضر نشدند میخواهم بدانم تا چند جلسه میتوانند تشریف نیاورند و در صورت عدم حضور ایشان تکلیف پرونده چه میشود و اینکه هزینه 4 ماه دیرکرد تحویل طبق قرارداد به این پرونده تعلق میگیرد یا خیر اگر میگیرد چگونه محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

1_بستگی به نظر قاضی وروند پرونده دارد2_رای غیابی صادر میکند3_تابع قرارداد هست