مشاوره حقوقی رایگان - درصد از کار افتادگی تعویض دوطرفه مفصل لگن

سلام. درصد از کار افتادگی تعویض دوطرفه مفصل لگن چقدر هست؟ آیا بالا تر از 66 درصد هست؟ و اینکه کتابچه تعیین درصد از کار افتادگی در هیچ سایتی موجود نیست و اداره بیمه هم در اختیار ما قرار نمیده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. آیا وکلا به این کتابچه دسترسی دارند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، درصد از کار افتادگی زا کمیسون پزشکی موضوع ماده91قانون تامین اجتماعی، که توسط اداره بیمه معرفی می کند، مشخص می نماید،