مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام من زایمان طبیعی داشتم و طی این زایمان پزشک قصور پزشکی داشت و دچار فیستول رکتوواژینال شدم، الان تحت درمانم خود جراحم کارای درمانم رو پذیرفت ولی احتمال عود مجدد وجود داره من تا چه زمانی فرصت دارم از این پزشک شکایت کنم، اگر دوباره عود کنه مثلا چند سال دیگه میتونم شکایت کنم باتوجه به مدارکی که الان دارم؟و پزشک من به چی محکوم میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر پزشک مرتکب تقصیرشده باشد و ضرروزیانی وارد کرده باشد یاجراحتی یاایجاد بیماری کرده باشد هم مرتکب تخلف شده است و هم ازنظر کیفری و مدنی می توانید ازایشان شکایت کنید و مجازات دیه در پی دارد دادسرای امور بهداشتی وپزشکی ودارویی

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام هرچه سریعتر اقدام به طرح دعوی نمایید تا مشمول مرور زمان نشود