مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالک

باسلام. صبح بخیر ما منزلی را در اول خرداد پارسال اجاره کردیم با شرایط داشتن پارکینگ، ایفن تصویری، پکیج، شوفاژ مالک گفتن فقط پارکینگ هنوز تمام نشده است یک ماه دیگر اماده هست. وقتی ما اسباب اوردیم ایفن خراب بود و عملا سیستم اب گرم هم نداشتیم وقتی شکایت کردیم مالک فردی را اوردند سیستم شوفاژ را قطع کرد و برای راحتی یک بخاری قدیمی داغون اوردن که با التماس و تمنا از این استفاده کن و چرب زبانی ما هم فکر میکردیم خدا را خوش همسر من پاکبان هستند، 3ماه بهشون حکم تخلیه گرفت جلوی مامور گفت اجاره عقب افتاده را بده 10روز دیگه میام تمدید قرارداد میکنم ما پرداخت کامل کردیم همسرم با ایشون صحبت تلفنی کرد برای تمدید که بخاطر بیماری نه ایشون امدن نه قراردادی نوشته شد بدون خبر چند روز گذشته با حکم تخلیه امدند گفت شما باید خودتان خانه را خالی می کردید من میامدم حساب و کتاب قرار همسرم گفتن ما با هم حرف زدیم قرارداد بنویسم باز هم زد زیر حرفش گفت 6تومن و بریز 10روز دیگه میام شرایط اجاره هم 10تومن 1800، ما با هزار بدبختی 6تومن بدهکاری دادیم به محض دادن و ارسال فیش چندتا برگه فرستاد شرایط جدید دیگه گذاشت به اضافه هزینه های رفت و امدش از اصفهان به کرج، حتی پول گچ کشی طبقه پایین و از ما گرفت که چرا اب مصرف کردی طبقه پایین و اب بگیره، الان 10میلیون پول پیش و 6تومن ما را برداشت و دوباره امده حکم تخلیه گرفته برای 2 اذر. از شما خواهش میکنم کمکم کنید ما بدون هیچ پول پیش دربدر شدیم بخاطر این صاحب خانه جسارت نباشه عوضی که با کمال وقاهت میگه من شرخرم نمیتونی با من دربیافتی انقدر توی دادگاهها رفته همه اون و می شناسن 8تاشهر دیگه هم خونه داره که به قول خودش با 4تاشون همین مشکل و داره. از شما خواهش می کنم کمکمان کنید همسرم رفتگر شهرداری الان کمترین مبلغ داخل پست ترین منطقه کرج 15تومن پیش هست، بدادمان برسید امیدمان بعد از خدا به شماست. ممنونم

پاسخ ها :

مريم عابدی

سرکار خانم مريم عابدی:

سلام.در حال حاضر با توجه به وضعیت کرونا حکم تخلیه صادر نمی شود.اگر صارد هم بشود اجرا نمی شود.شما به شعبه مورد نظر مراجعه کنید واین موضوع را گوشزد نمایید.