مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر در پرداخت حقوق مزایا و سنوات معوقه

من از تاریخ 98/03/07 لغایت 98/09/30 در شرکتی در سمت مسئول دفتر با پایه حقوق وزارت کار مشغول بکار بودم. بعد از پایان مدت قرارداد در تاریخ 98/09/30، از شرکت مذکور تقاضای پرداخت حقوق معوقه 3 ماه کاری، مزایا ، بیمه و سنوات مدت کارم را کردم که قبول نکردند،در تاریخ 98/10/07 به اداره کار شمالشرق تهران بابت تنظیم شکایت مراجعه کردم که بخاطر اهمال کاری و اشتباه محاسباتی هیات حل اختلافات به نتیجه نرسید و به دیوان عدالت اداری مراجعه و شکایتی از هیات حل اختلاف تنظیم کردم که در حال رسیدگی است، من میتونم بعد از رای دیوان درخواست پرداخت خسارت تاخیر یکساله حقوق معوقه، مزایا و سنوات کنم؟
برای شکایت از شرکت محل کارم کجا برم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خیر فقط حقوق معوقه قابل حکم است