مشاوره حقوقی رایگان - معاملات مسکن

با سلام
آپارتمانی خریداری کردم که فروشنده متعهد به حضور در محضر در 9 ماه بعد گردید. در بامداد همان روز مقرر حادثه ای برای مادر پیرم رخ داد که موجب شکستگی لگن و انتقال به بیمارستان و جراحی گردید (مدارک و گواهی اورژانس 115 و بیمارستان که تاریخ این اتفاق در آنها مشخص است، موجود است) این اتفاق مانع از حضورم در محضر و دریافت گواهی عدم حضور گردیده و از طرفی فروشنده نیز به دلیل تکمیل نبودن مدارکش قادر به انتقال سند نبوده و با گذشت دو ماه از آن تاریخ هنوز هم مدارک لازم را تهیه نکرده.
چگونه میتوانم فروشنده را مجددا در تاریخی مشخص الزام به سند نمایم. نداشتن سند این آپارتمان موجب شده که قادر به دریافت وام و یا فروش آن نشوم، چون هر خریداری از من تاریخ انتقال سند را میخواهد. از آنجایی‌که بخشی از وجوه پرداختی اینجانب به فروشنده را قرض کرده بوده و بدهکار میباشم این موضوع موجب زیان من نیز شده.
در ضمن فروشنده در هنگام فروش به این موضوع که قادر به انتقال سند در تاریخ ذکر شده در مبایعه نامه نیست، اطلاع داشته و بدلیل نیاز مالی مرا فریب داده است.
تقاضا دارم مرا راهنمایی کنید. سپاسگزارم‌.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

اول از طریق اظهارنامه بعد درصورت استنکاف طرح دعوی کنید