مشاوره حقوقی رایگان - ترک زودتر از موعد قرارداد کاری

سلام
بنده در شرکتی کار می کنم که مدتی است حقوق بنده و بقیه کارمندان را یا نداده یا نصفه و نیمه داده
مهلت قرارداده بنده تا 3 ماه دیگر است و بخاطر وضعیت مالی بدی که شرکت دارد، نه می توانم در شرکت بمانم و حقوق نگیرم و نه بخاطر قراردادی که دارم ترک کار کنم و سراغ کار دیگری بروم

بنده چه راه حلی می تونم در پیش بگیرم که هم حقوقم مطالبه شود و هم بتوانم محل کارم را ترک کنم؟

پاسخ ها :

آذرخش شهبازی

آذرخش شهبازی :

استان :

سلام دادخواست مطالبه حقوق معوقه (مطالبات) به اداره کار بدید ضمنا اگر کار مناسب دارید استعفا کتبی بدید بعد یکماه از استعفا میتونید ترک کار کنید رونوشت استعفا را هم به اداره کار بدید . ثبت اندیکاتور کنید طبق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری در ترک کار نیز شما محق در مطالبات بالاخص سنوات خدمت هستید