مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

سلام من از یه نفر ماشین خریدم الان یک ماهه ماشین خرج داشت صافکاری اینا بعد یکماه بردم پلاک بزنم الان موتور دست کوبه اتاقم هم نیم اتاق عوض شده شماره شماری زیر صندلیم نیستش الان من چیکار کنم ده میلیونم خرج ماشین کردم راهنماییم کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

موتور دستکوب خودرو شکایت از فروشنده خودرو تعویض نیم اتاق خودرو خرید و فروش خودرو خودرو