مشاوره حقوقی رایگان - وسائل منزل

با سلام بنده (زوج) وسائل منزل را خودم تهیه کرده ام و از صورت جهیزیه همسرم فقط یخچال باقی مانده و تمامی را به خانواده خودش فروخته است. از وسائل که من خریدم بعضیاش فاکتورش موجود هست و بعضیاش نه. ما در عقد هم هستیم ولی خانمم قفل منزل را عوض کرده و من نمیتونم وارد منزل بشم. با توجه به نداشتن صورت جهیزیه همسرم. بنده می تونم وسائلم را ببرم. یا به کجا مراجعه کنم واسه بردنشون. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
یکی از دعاوی که معمولا در دادگاههای خانواده و در ضمن دعاوی طلاق مطرح می شود ، دعوای استرداد جهیزیه است که از جانب زن به طرفیت شوهر او اقامه می شود
در صورتی که این سیاهه موجود نباشد بایستی به دلایل دیگری استناد نمود که از جمله آنها شهادت شهود یا اقرار مرد در این رابطه است . گفتنی است که پذیرش شهادت شهود در این رابطه کاملا به تشخیص قاضی بستگی دارد و وی می توان این شهادت را پذیرفته یا رد کند .
مصاف بر اینکه هر آنچه که در مالکیت رسمی شما باشه قابلیت تملک از سوی شما رو داره مثل طلا یا وسایل خصوصی مربوط به خودتان