مشاوره حقوقی رایگان - کتک کاری و تهدید

سلام خسته نباشید من برادرم با یک دختر خانمی دوست بود دختره شوهر داشت سربازی بود داداش من خبر نداشت بعد مدت ها شوهرش میفهمه داداشمو تهدید میکنه دختره به شوهرش گفت که داداش من تهدیدش کرد به زور باهاش باشه ولی عکسای دونفره خودشونو داره برای همین شوهر دختره اومد با داداشم دعوا افتاد ‌داداشم ‌نتونست‌ خودشو‌ کنترل ‌کنه ‌رفت‌ خونه ‌پسره‌ پسره ‌رو ‌زد ‌پسره ‌الان ‌رفت‌ شکایت ‌کرد ‌و ‌پیام ‌حکم‌ جلب‌ برای‌ داداشم‌ اومد ‌راهی‌ داره ‌که ‌حل‌ بشه‌ این‌ داستان‌
واقعا ممنون میشم جواب بدین❤️

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله بهتر است به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید