مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

سلام. من پارسال یک ماشین که سندش در رهن نمایندگی هست رو به یکی وکالت دادم اونم فروخته به یک نفر دیگه. حالا هنوز قسط های نمایندگی مونده و همه چیز ماشین پلاک و سند و همه چیزش به نام خودمه. الان طرف مقابل میگه همین الان باید با نمایندگی تسویه کنید تا سند بیاد من میتونم الان ماشینمو پس بگیرم و پولشونو با خسارت بدم؟

پاسخ ها :

پس گرفتن خودرو فروخته شده اقساط خودرو خرید و فروش خودرو خودرو