مشاوره حقوقی رایگان - تصادف عابر پیاده آلزایمر

پدرمن 80 سال دارد و الزایمر هم دارد سه شنبه در بزرگراه تصادف کرده است که پا و جمجمه اش شکسته که زیر پل دوربرگردان ماشین ها بوده و دوعدد پل هوایی هم بوده منتها با فاصله که پلیس راهور اعلام کرده باید از روی پل میرفته و این فرد بدوبدو کرده و داخل کروکی نوشته که عابر صددرصد مقصر هست ایا با وجود الزایمر داشتن بازم اون مقصر است ما اگه اعتراض کنیم به نتیجه واسه دیه میرسیم ممنون میشم زودتر کمکم کنین.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
آلزایمر, کودکی, پیری, جنون و سایر شرایط مشابه موجبی جهت تحمیل مسئولیت به طرف مقابل حادثه نداشته و تاثیری در میزان تقصیر مصدوم نخواهد داشت, چنانچه پرستاری برای پدربزرگ در نظر گرفته شده که در اثر قصور ایشون در نگهداری این حادثه اتفاق افتاده است , نسبت به ایشون میتوان طرح دعوا نمود.

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام الزایمز تاثیری ندارد ولی اعتراض به نطریه پلیس راهور را انجام دهید بسیار دیده شده که کارشناسان تصادفات نظریه ای متفاوت با کارشناس بدوی داده اند