مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

با سلام
من در تصادف با یک خودرو 206 پارک شده مقصر شناخته شدم پس از مراجعه به شورای حل اختلاف با صدور رای "طرفین توافق نمودند به بیمه مراجعه نموده و طبق نظر کارشناس بیمه و تعیین خسارت خودرو و زیان دیده پژو 206 جبران خسارت نموده و چنانچه سقف بیمه خوانده پاسخگو نباشد خوانده مابه التفاوت آن را نقدا به خواهان میپردازد"
الان بیمه میزان خسارت رو 4 میلیون زده ولی زیان دیده میگه من 15 تومن خرج ماشین کردم و مابقی رو به شماره کارت من واریز کن
من بدون هیچ مدرکی باید این وجه پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام.خیر به اجرای احکام بابت نحوه ی اجرای حکم مراجعه کنید