مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در نکاح

من در سال 95.11.01 با دختری ازدواج کردم و بعد دو روز شروع به اختلاف و دعوا و فحاشی نمود و موقع ثبت وام ازدواج که ایشان اصرار می کرد باید وام بگیری ... ثبت وام من انجام گرفت ولی واسه ایشان پیامی مبنی بر اینکه قبلا استفاده شده داد ...از ایشان پرسیدم و انکار کردن ولی بعد فهمیدم ایشان 91.12.22 ازدواج و در 94.09.04 طلاق گرفته ( ایشان بکارت حلقوی داره و گواهی پزشکی قانونی و طلاق ایشان بائن غیرمدخلوله نوشته شده ) اختلاف پشت سرهم و من در آذر96 تدلیس شکایت کردم چون در سند دوشیزه نوشته شده و امضا کردیم که همسر دیگری نداریم و استعلام ثبت احوال داریم که ایشان ازدواج قبلی داشتند ایشان از خرداد 96 تا آذر 96 خونه را ترک کرده بودند که به اصرار وکیل و آشناها و ترس از دعوی ترک نفقه ایشان را به خانه بازگرداندیم و از مهر 96 شروع به واریز 200 هزار تومان علی الحساب نفقه از تاریخ ازدواج نموده ام و در طی این مدت دعوی کیفری سلب آسایش و ارتکاب فعل حرام و تخریب و ضرب و جرح عمدی و توهین به اشخاص گرفتم و حکم جلب دادرسی صادر شده ... متاسفانه حکم تدلیس بر علیه خانم منع محکومیت صادر شد که در اعتراض تونستیم جلب محکومیت را بگیریم.
سوال من اینجاست با توصیف بالا ... ایشان حتما محکوم میشن و جریان مهریه چی میشه ... و ایشان به عناوین مختلف مهریشونو به اجرا گذاشتن
جالب اینکه هفته قبل ایشان هم دعوی تدلیس نسبت به اینجانب را نمودن (من سنم را کمتر به ایشان اعلام نموده ام و همچنین تو مراسم گفتیم که سه دانگ سند با یک ماشین به اسم ایشان بزنیم که نزده ایم
دعوی تدلیس ایشان صحیحه و می تونه به نتیجه برسه
و ایشان هنوزم که هنوزه در منزل اینجانب هستن و هر روز هم آزار و اذیت های عجیب و غریب نسبت به من و مادرم انجام میدن ... ما خانواده ای هستیم که از آزار واذیت می ترسیم و شرم و حیا در محله مون خیلی بیشتره و اونام بعکس
ممنون از راهنمایی و بزرگواریتون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما .حساسه.حتماً با وکیل به صورت حضوری مشورت بفرمایید.یاالله

پرسشگر :

سلام و سپاس فراوان حضور جناب آقای سیدفرشید غفاری ... بله موضوع من خیلی حساس وپ یچیده شده ... ولی دعوی تدلیس اینجانی می تونه حکم بگیره با نه چون مطابق ماده 644 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی 1375 قرار جلب مجکومیت ایشان صادر شده ... و دعوی تدلیسی که ایشان علیه من باز کرده و کاملا نامفهوم و هیچه چطور ...
ممنون و سپاس مجدد از اینکه لطف کردین ...
اجرکم عندالله

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام موضوع شما پیچیده وحساس هست پیشنهاد میدهم برای طرح دعوی ازتخصص وتجربه وکیل دادگستری استفاده کنید ، اگر ادعای شما درست بوده ایشان به اتهام تقلب در ازدواج باید تحت تعقیب قرار میگرفت از ، پرونده ای که منجر به صدور قرار منع تعقیب شده کپی تهیه و به رویت وکیل دادگستری برسانید تا علت صدور قرار منع تعقیب تشخیص داده بشود