مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودرو

سلام خسته نباشید من برای زندگی وارد کلان شهر شده ام میخوام پلاک ماشینمو به اون شهر تغییر بدم ایا امکانش هست؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر مجرد کلخوران

علی اصغر مجرد کلخوران :

سلام
با تشکر از طرح سوالتون در سایت دادراه
برای اینکه شما بتوانید پلاک متعلق به شهر جدیدی رو که به آنجا نقل مکان نموده اید کسب کنید می بایست در زمان انتقال خودرو جدید مدارک مثبت سکونت شما در آن شهر را به نیروی انتظامی(راهنمایی و رانندگی تعویض پلاک) ارائه بدید. ارائه مدارکی شامل دفترچه بیمه و امثالهم که نشان دهنده اشتغال شما در آن شهر هست نیز می تواند به شما کمک کند

فاطمه  شيخ الاسلامي كندلوس

فاطمه شيخ الاسلامي كندلوس :

استان :

تغییر پلاک نیاز به اجاره نامه پسند انتقال دارد،باید سند بنام شخص دیگری انتقال یابد

حميد بابائي

جناب آقای حميد بابائي :

بله با اجاره نامه ویا سند مالکیت داشته باشیم