مشاوره حقوقی رایگان - دیسک

با عرض سلام و ادب
وقتتون بخیر
عذر میخام بنده حدود پنج ساله قسمت بار و رمپ مشغول بکارم
بعلت کمبود نیرو وظایف زیادی داریم
تقریبا کل مهره هام درد گرفته بخصوص کمر و پشت
گردن دوتا دیسک خفیف گرفتم پشت و کمر هم همینطور و مشکوک به روماتولوژی هم هستم اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم
در محیط کار هم یکسری قوانین رعایت نشده که این بلا سره اکثره ما اومده
ممنون میشم مراحلی که باید طی کنم برای شکایت کردن و اینکه ایا دیه شامل حال ما میشه یا نه رو پیش روم بذارید
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه وبیمه بابت حادثه ای است که ناگهانی بوجود میاد اما شما میتونید از طریق کارگاه اعزام شوید به بیمارستان تامین اجتماعی واز کار افتاده شوید یا نوع کارت را عوض کنی

شادی آل رسول

شادی آل رسول :

استان :

اگر ضوابط فنی توسط کارفرما رعایت نشده و حادثه ای باعث این آسیب ها شده از باب تسبیب میتونید از کارفرما و شرکت بیمه اش شکایت حادثه حین کار کنید ولی اگر دراثر سختی کار این امراض پیش امده خیر