مشاوره حقوقی رایگان - توافق شفاهی ملک

با سلام آپارتمانی خریداری کردم که مبایعه نامه را به نام خانمم زدم و نصف پول را همسرم پرداخت و الباقی بصورت چک و کارتخوان که در مبایعه نامه ذکر شد من پرداخت کردم و به دلایلی قرار شد که بعدا سرفرصت سه دانگ مبایعه نامه به نام من انتقال شود ولی بعد از پرداخت چک اینکار رو نکرد و بعد از مدتی اظهانامه فرستادم. ولی پاسخ نداد و هنوزم سند انتقال به خانمم نشده است حال من تنها مدرکی که دارم چک های واریزی و شاهد (یکی از دوستان و بستگان) مبنی بر انتقال سه دانگ
حالا راهکار چیست و باید به چه عنوانی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم نفرمودید چه کسی این کار رانکرد.فروشنده یاخانمتا.اظهار نامه به کی فرستادید؟یاالله

پرسشگر :

خانمم به تعهداتش عمل نکرده

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بدوا یک اظهارنامه مبنی بر انجام تعهد برای همسزتان ارسال کنید اگر به تعهد عمل نکرد دادخواست الزام به تعهد مبنی بر الزام خوانده به انتقال سه دانگ ملک موضوع متنازع فیه به دادگستری تقدیم کنید و استشهادیه ای که به امضا شهود اگاه از موضوع تنظیم و پیوست دادخواست و همینطور رسید پرداخت قیمت سه دانگ پیوست بشود