مشاوره حقوقی رایگان - جعل استعلام پلیس راهور

سلام
اگر خواهان پرونده از یک استعلام قانونی کپی بگیره و بعد کپی رو دستکاری و مخدوش کنه ( تاریخ رو تغییر بده) و با استناد و ارائه این کپی به طرح دعوا بپردازه و کپی تغییر داده شده رو روی پرونده بزاره و در متن لایحه هم چندین بار به تاریخ جعلی با استناد به همون کپی اشاره کنه
آیا خوانده پرونده میتونه از خواهان شکایت کنه؟
مدرک من همون کپی جعل شده توسط خواهان هست که در پرونده موجوده.
حالا جرم این شخص چی میشه؟ و با چه عنوانی باید ازش شکایت کرد؟ ضمن اینکه یکبار دیگه این شخص به جرم توهین و فحاشی نسبت به خوانده همین پرونده محکوم شده

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. دستکاری در کپی جعل محسوب نمی شود و وظیفه دادگاه بوده که آنرا با اصل مطابقت نماید و شما می توانید در جلسه دادگاه اصلش را از وی مطالبه کرده تا مشخص شود که دستکاری شده و دادخواست وی رد شود و چنانچه از وی شکایت کنید به لحاظ اینکه کپی را دستکاری کرده رد خواهد شد .
امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری