مشاوره حقوقی رایگان - متهم به مزاحمت مجازی

سلام وقت بخیر.. من به یک خانمی که نزدیک 1 سال است که از مغازه اشان خرید میکنم در اینستاگرام برایش مزاحمت ایجاد کردم و از الفاظ بدی استفاده کردم و با هویت ایشان به همکارشان هم پیام دادم ولی فقط قصدم شوخی بوده است. ایشان شاکی شدند و بعد از شناخت من و ابراز پشیمانی من، راضی به رضایت به بنده شدند .. میخاستم بدانم که در دادسرا که هفته بعد است با رضایت شاکی وضعیت پرونده من چگونه خواهد بود ؟؟ خیلی ممنون.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام در صورت اعلام رضایت از سوی شاکی و‌با توجه به قابل گذشت بودن جرم صورت گرفته میتوان انیدوار به صدور موقوفی تعقیب بود