مشاوره حقوقی رایگان - سلام سند موتور

سلام بنده یه موتور سیکلت از سال 1389خریدم زدم به نام عموم بورسی سند موتورا داد و گفت باید بیمه کنی تا کارت و کارت سوخت بیاد بیمه کردم کارت سوختش آمد و کارت موتور نیومد حالا سند موتور را گم کردم و هیچی از موتور ندارم باید چه کارکنم تا سند و کارت موتور و کارت سوخت بیاد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

، اگر مالک خودرویی کارت و یا سند سبز خودرو خود را گم کرده باشد برای دریافت سند سبز المثنی یا کارت خودرو المثنی باید مدارک ذیل را به همراه داشته و به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه نماید.

ارائه یک نوبت آگهی درروزنامه کثیرالانتشارمبنی برمفقودی یا سرقت شدن سندمالکیت وگذشت بیش از 10 روزازتاریخ نشرآگهی
- تکمیل فرم اطلاع ازعواقب کشف فسادوعودت آن درصورت یافت شدن
- حضورمالک یانماینده قانونی وی به همراه وسیله نقلیه درمرکزتعویض پلاک
- ارائه برگ عدم خلافی
- ارائه اصل مدرک احرازهویت(شناسنامه جدیدیاکارت ملی)
اگر مالک برای گرفتن کارت یا سند حاضر نمی شود و نماینده قانونی او قصد انجام این کار را دارد باید به هنگام مراجعه وکالتنامه قانونی جهت اخذ خدمات ارائه دهد