مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام
پدر بنده تاجر ورشکسته می باشد و در حال حاضر در زندان به سر میبرد ... به جز 90 میلیون پاداش بازنشستگی مال دیگری ندارد که ان هم توسط یکی از طلبکاران توقیف شده ولی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است. آیا با توجه به اینکه مهریه جز دیون ممتازه محسوب می شود امکان دارد که مادرم با به اجرا گذاشتن مهریه ابتدا از پاداش مذکور که قبلا توقیف گردیده مهریه خود را وصول کند یا خیر ؟ ( میزان مهریه هم 4 سکه و 1 میلیون تومان در سال 1372)
پیشاپیش از زحمات شما ممنونم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگرپدرتان تاجر ورشکسته(با صدور حکم قضایی) است،تمام دیون در یک صف واحد در برابر دارایی ورشکسته قرار خواهند گرفت.یاالله

پرسشگر :

سلام ... خیر تاجر به معنای مصطلح در قانون تجارت نیستند و حکم ورشکستگی ندارند . از باب تمثیل عرض کردم . ایشان موسس مدارس غیرانتفاعی بوده ک با کسری و توقف در تادیه دیون مواجه شده است

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

سلام،بله،مهریه از دبون ممتاز هست اول،مهریه زن پرداخت میشه بعد بقیه به طلبکاران میرسد،،،،رشیدی