مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریز شده

سلام. بنده در سال 97 وارد شرکت بازاریابی شبکه ای شدم و مبلغی را به حساب شخصی واریز کردم با رضایت خودم که برای من محصول خریداری کنند. ولی محصولات بنده را به گفته خودشان به شخصی دادن برای فروش و بعد از مدتی گفتن که اون شخص کلاهبرداری کرده. من الان بعد از دو سال از این فرد شکایت کردم و ایشان هم در جواب اظهارنامه من گفتن که قبول دارند این مبلغ واریز شده برای خرید محصول است ولی خودشان هم مال باخته هستند. من هم شکایت کیفری اول انجام دادم و پرینت حساب هم دارم برای مدرکم. آیا دستم به جایی بند هست که این پول را بگیرم؟ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
میبایست عنصر تقلب در جرم مزبور اثبات گردد.

حميدرضا  امامي

حميدرضا امامي :

استان :

با عرض سلام
بله ميتوانيد . پرينت مبالغ دريافتي و پاسخ اظهارنامه طرفتان را ، كه قبول نموده پول را به چه دليلي دريافت نموده و امكان تحويل به شما را ندارد ، ضميمه دادخواستي به خواسته مطالبه طلب و خسارت تاخير در تادييه از زمان ارسال اظهارنامه تا زمان وصول طلب و كليه خسارات قانوني دعوي به طرفيت شخص مذكور نماييد .