مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

من در بوفه دانشگاه کار میکردم یک روز هنگام رفتن به خانه بدون اجازه یک عدد ساندویچ و نوشابه به قیمت 8000هزار تومن برداشتم و یادم رفت فردایش به مسئول بوفه اطلاع دهم. او هم به من چیزی نگفت تا بعد از یکی دوماه بعد که بوفه دانشگاه در تابستان بعلت نبود مشتری تعطیل میشد و من باید تسویه حساب میکردم. در آن روز بجایه دستمزدم مسیولم گفت فیلمت را داریم که از اینجا ساندویچ برداشتی و به جرم دزدی دستمزدت را نمیدهم. درصورتیکه اون خوراکی بجایه نهارم بود حکم چیست؟؟؟ مرسی

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بهتر است با توافق این موصوع را حل کنید و به ایشان متذکر شوید قصد سرقت نداشتید فقط فراموش کردید و هزینه ان را پرداخت نمایید
و دستمزد خود را مطالبه نمایید در عیر اینصورت شما از طریق اداره کار می توانید حقوق خود را مطالبه کنید