مشاوره حقوقی رایگان - متضرر شدن در قرارداد پیمانکاری شهرداری

با سلام. بنده سال 97 مبلغ 70 میلیون از یک کارمند دریافت کردم و یک برگ بین همدیگر رد و بدل کردیم. یک عدد چک و یک فقره سفته هر کدام به مبلغ 100 میلیون تومان به ایشان داده ام که بعد از 6 ماه مبلغ 100میلیون به ایشان بدهم مدارک هم بگیرم . پول را در امر پیمانکاری شهرداری خرج کردیم. مبلغ قراردادم با شهرداری 800 میلیون بود ولی متاسفانه نتوانستم کار را انجام بدهم اجناس دو برابر افزایش یافت شهرداری ضمانت نامه من را به مبلغ 41 میلیون ضبط کرد. مخارج من را به من ندادن. خلاصه از قرارداد طبق مدارک ضرر کردم. با این که دوستم از ضرر بنده مطلع است از شرکت بنده شکایت کرده چون سامانه ثنا نداشتم بعد از 2 ابلاغ الان از طریق یک نفر دیگر فهمیدم که ایشان سفته من را به اجرا گذاشته و میخواستن بدون اطلاع من، جلب من را بگیرن. الان دادگاه ابلاغ احضار شرکت بنده را زده با وجود این که قرارداد فی مابین ما نوشته شده که بنده بابت این قرارداد شهرداری پول گرفته ام که خرج کنم آیا ضررهای که بنده دیده ام و شرکت بنده که اعمال ماده 46 شده و مخارج و تصرف 41 میلیون توسط شهرداری نادیده گرفته میشود؟ اعتبار شرکت من هم نابود شده است. راه حلی قانون برای این موارد چه پیشنهاد می دهید؟ بنده با استفاده از چه ماده قانون مدنی میتوانم ضرر شراکت را اعلام کنم؟