مشاوره حقوقی رایگان - ارجحیت حکم تخلفات اداری بر حکم دادگاه

با سلام و خسته نباشید
در خصوص پرونده به اتهام اختلاس با توجه به اینکه قبل از صدور حکم از طرف دادگاه. تخلفات اداری با توجه به سابقه خدمت بالای 20سال رای به بازنشستگی داده و حکم بازنشستگی در حدود 3سال در حال اجراست. اگر حکمی که دادگاه قرار است صادر کند انفصال دایم از خدمات دولتی باشد آیا حکم بازنشستگی لغو خواهد شد یا خیر

پاسخ ها :

پرسشگر :

خیلی ممنون و سپاسگزارم از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی نمودید

تخلف اداری بازنشستگی انفصال دائم از خدمات دولتی