مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام، اگر زوجه مهریه خود را تدریجا به اجرا بگذارد و در شروع کار بابت 25 سکه خودرو زوج را توقیف کند و بابت 18 عدد سکه یک چهارم حقوق زوج به زوجه به طور ماهیانه پرداخت شود در شرایطی که چندین ماه از پرداخت ماهیانه گذشته باشد و زوجه دوباره بابت 15 عدد سکه اقدام کند در حالی که زوج دیگر اموالی برای توقیف نداشته باشد و فقط همان حقوق ماهیانه را داشته باشد حکم به چه شکلی صادر میشود؟ آیا احتمال بازداشت زوج وجود دارد؟ اون خودرو توقیف شده حکم پیش پرداخت رو داره؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطالبه یک دین بطور هم زمان در چند مرجع امکان پذیر نیست. دادگاه را از این موضوع مستحضر نمائید