مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام
همسرم بدون هماهنگی، اسم پسرم رو محمد جواد گذاشت و با این کارش کلی مشکل تو زندگی ما درست کرد. در ضمن اسم همسرم هم جواد هست.
من هنوز نتونستم با این اسم و کدورتهای حاصله، کنار بیام، پسرم الان 4سال و نیمه است، لطفا بگید میشه جواد رو از کنار اسمش برداشت؟ و اینکه دقیقا کجا باید مراجعه کنم؟
اداره ثبت شهر خودمون میگن فقط بعد از 15 سالگی میشه اسمش رو عوض کرد، آخه اون موقع که واقعا دیره، بچه با این اسم شناخته میشه و تمام مدارکش با این اسم خواهد بود.
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید واقعا هنوز هم نتونستم همسرم رو ببخشم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ولی طفل می تواند درخواست تغییر نام به ثبت احوال بدهد