مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه فروش و تعویض پلاک

سلام
من یک موتور سیکت فروختم و به خریدا وکالت فروش دادم هنگام صدور وکالت برای آن زمان قید نشد و الان یک ماه گذشته و خریدار اقدام به تعویض پلاک نکرده
به دلیل داشتن خطرات زیاد و جلوگیری از سوء استفاده از پلاک چه اقدامی باید بکنم

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر.اگر وکالت بلاعزل نیست می توانید به دفتر خانه مراجعه و خریدار را از وکالت عزل کنی و همچنین دادخواست قرارتامین خواسته تقدیم کنید و حکم توقیف موتور را از دادگاه بگیرید عزل کردن یا نکردن تاثیری در توقیف ندارد