مشاوره حقوقی رایگان - دیه

دیه من چقدر میشود طبق نظر پزشکی قانونی:
1.جرح دامیه لب بالای سمت راست که منجر به اثر جوشگاه شده است.
2.جرح دامیه پره راست بین و زیر پره راست بینی.
3.علاوه بر ضایعات اعلام شده دچار جرح دامیه مخاط لب فوقانی راست نیز داشته است.
لطفا مبلغ دیه را به من بگین. ممنونم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نتیجه محاسبه :

دیه :
198،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ویژگی ها :
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 6