مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام. من خودرو ام توقیف قضایی شده. به خاطر این که چک دادم برای داداشم. از طرف شرکت چک ها رو به اجرا گذاشتن و حکم توقیف اموال گرفتن. من هم یک ماشین بیشتر ندارم ولی ما هم برای ضرر زیان شکایت کردین و الان پرونده رفته برای اعسار. راهی داره از توقیفی در بیارم ماشینم رو؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر دارای خودرو باشید با درخواست اعسار موافقت نخواهد شد. خودرو تا پایان رسیدگی توقیف خواهد ماند