مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو برای چک

سلام. ما چک امانت دادیم (پدرم) بابت یک کاری بعد اتمام کار چک ها وصول شدند. پدر من ساده و مریض هست و طرف ها هم بعدا فهمیدیم کلاهبردار هستند. پدر من به دلیل مریض بودن اقدام به شکایت بابت همین موضوع نکرده است. او خیلی سر به هوا هست و کلا مغز او قاطی دارد و مصرف کننده هست. طرف ها هم از همین راه از او چک و کاغذ گرفتند و حتی پول نقد هم گرفتند. الان هم تریلی داریم که با آن دو تا خانواده میچرخد رو به خاطر چک ها توقیف کردند.من پسر او هستم و ماشین دست من هست. رفتم وکیل گرفتم و گفت 15 روزه رفع توقیف میگیریم و پلاک قرمز نمیتونند نگهدارند. الان 2 ماه هست و 10 میلیون هم پول اول کار گرفته است و الان میگوید قاضی این طور گفت اون طور گفت. نمیدونم چی کار کنم و خودمون هم به خدا در این وضع گرونی موندیم و به سختی امرار معاش میکنیم. ممنون میشوم راهنمایی کنید. تشکر و خسته نباشید.

پاسخ ها :

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

بنظر با توجه به مریضی ‌ هوش و‌حواس مناسب میتوانید درخواست‌محجوریت پدر به دادستان بدید و‌درصورت تایید تمامی چک ها ‌نوشته ها باطل خواهد بود راه دیگر به عدم وجود رابطه قراردادی ‌ ذینفع نبودن آنها به داشتن‌چک‌ها و میتونید دستور موقت ‌و معرفی وثیقه تا تعیین تکلیف پرونده‌کنید و با تریلیرهم کار کنید