مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام. فردی پارسال از بنده شکایت کرده به جرم کلاهبرداری اینترنتی. از پارسال تا حالا هیچ ابلاغیه برای من نیامده. دو هفته پیش ابلاغیه آمده که باید در تاریخ مقرر به شهر مربوطه مراجعه فرمایید. طی تماس که با دادگاه آن شهر گرفتم گفتن مبلغ 3 میلیون واریز به حساب ملی یا ملت شما شده. بنده چک کردم حسابم را ولی هیچ پولی واریز نشده و دادگاه حساب هایم را مسدود نکرده. تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،بهتر است به دادگاه مراجعه نموده و شکایت و اوراق پرونده را کپی بگیرید و بعد از خواندن کامل آن از خود دفاع کنید.حتما موقع رفتن بهتر است ضامن همراه خود داشته باشید.