مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام. اگر ملکی در چهل سال پیش بدون این که وراث خبر داشته باشند، فروخته شده باشه. خریدار و فروشنده در یک ملک فوت کردن و ورثه اون ها هستن. یک ملک هم فروخته شده ( سند سازی ) همون چهل سال پیش و فروشنده فوت کرده و ملک هم چون بزرگ بوده به افراد مختلف در متراژ های مختلف فروخته شده. به ما گفتن دزد نگرفته پادشاهه و چون مدت طولانی گذشته اصلا نمیشه کاری کرد.میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. ورثه فروشنده میتوانند اقدام قانونی انجام دهند و اگر ملک موروثی آنها فروخته شده باشد حتی اگر توسط یکی از ورثه فروخته شده باشد مصداق معامله مال غیر و معامله فضولی است. گرچه از نظر کیفری ممکن است مشمول مرور زمان شده باشد ولیکن از لحاظ حقوقی قابل پیگیری و بازگشت ملک به ورثه میباشد. جهت توضیحات تکمیلی لطفا تماس بگیرید 09122611762