مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات موتورخانه ساختمان

با سلام و خسته نباشید.
سوال من در مورد تعمیرات اساسی ساختمان و خصوصا تعمیرات مربوط به موتور خانه است. پمپ موتورخانه ساختمان ما سوخته است و از آن جایی که موتورخانه جزء مشاعات ساختمان است، میخواهم بدانم هزینه تعمیر آن به عهده موجر است یا مستاجر و قانونی در این رابطه وجود دارد که بشود به آن استناد کرد؟

پاسخ ها :

تعمیرات موتورخانه ساختمان تعمیرات مشاعات ساختمان پرداخت هزینه تعمیرات در ساختمان هزینه تعمیرات مشاعات آپارتمان اجاره ای قانون تعمیرات مشاعات قوانین مشاعات آپارتمان