مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

باسلام.خواستم بدونم چگونه باید کلمه(موثر)را از جمله فاقد سابقه کیفری موثر حذف کنیم؟ آیا راهی هست با مراجعه به دادگاه یا آگاهی این کار را انجام دهیم یا این کلمه برای همیشه ثابت است و پاک نمیشود درضمن جرم من نزاع دسته جمعی و پرداخت دیه بوده است.. باتشکر از همگی

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
جرایم دوگونه است یک دسته از جرایم محکوم را از یکسری حقوق اجتماعی تامدت زمانی محروم می کند که به این دسته از جرایم سابقه محکومیت موثر کیفری گفته می شود وقتی درسوپیشنه شما اعلام کردن که فاقد سوپیشینه موثرکیفری هستید یعنی محرومیت از حقوق اجتماعی ندارید