مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

باسلام دختری هستم 20ساله مورد ازار واذیت خانواده ام قرار میگیرم و اصلا به نظرها و حرفهای من توجهی نمیکنن امسال تازه میرم دانشگاه و پدرم تهدیدم کرده که نمیزاره برم دانشگاه و هر حرفی که دهنش میاد بهم میگه لطفا بهم بگین من میتونم مستقل زندگی کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

زندگی مستقل برای دختر به شرط استقلال مالی ، توان اجاره کردن منزل یا اتاق مستقل و عدم هم نشینی از ناحیه نامحرم و داشتن امنیت کامل ایراد قانونی ندارد. داشتن این شرایط به این سادگی نیست اما با تلاش و کوشش میتوانید به دست بیاورید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به بالغ بودن شما می توانید مستقل زندگی کنی و نیازی به حکم دادگاه هم نیست