مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

سلام ما سه دختر و 1 پسر هستیم پدرم تاجر فولاد بود ولی 3 ماه فوت کرده ما برای برادرم دختر عموم گرفتیم نگو عموم به خاطر مال دخترشو داده دختر عموم برادرم دوست نداشت بهش خیانت هم کرد پرونده هم داره ما چند هفته پیش رفتیم به مادرم وکالت تام دادیم که تمام ارث پدرم به مادرم دادیم تا برادرم رفت به زنش گفت چندبار اومدن جلو در منزل داد و بیداد که چرا برادرم نیومده به من بگه برادرم بردن شورای حل اختلاف تمام برگه انحصار وراثت ما رو کپی برابر اصل کرده تا دیشب عموم اومده خونه پیش مادرم میگه بیا حق پسرت به نام دوتا نوه بکن اگه نکنید ما هم کار خودمون انجام میدیم که برادرم بره از مادرش شکایت کنه که سر پسرشو کلاه گذاشته مالشو از چنگش دراورده آیا دادگاه حق به اونا میده

پاسخ ها :

سعید سلطانی آذر

جناب آقای سعید سلطانی آذر :

با سلام. در صورتیکه انتقال مال موروثی بدون منع قانونی انجام شده باشه اقدامشان ثمر قانونی نخواهد داشت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که برادرتان خواهان ارتش باشد و وکالت نامه را فسخ نماید تنها به ارث خود میتواند برسد