مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سفر خارجی

سلام وقتتون بخیر.
من دختر و 24 ساله ام. سال پیش همراه دوستام مسافرت خارجی داشتم. و امسال آزمون استخدامی آموزش .و پرورش (دستگاه های اجرایی) شرکت کردم. میخواستم بدونم در مرحله دوم در فرم اطلاعات فردی اگر سابقه سفر رو ننویسم و کلا چیزی ازش نگم آیا استعلام میگیرن واسه صحتش؟ و یا آیا پاسپورت رو چک میکنن؟
در واقع میترسم چون بدون خانواده سفر کردم واسم مشکل ساز باشه. و یا میشه بگید که تنها و بدون خانواده سفر کردم، اگر ذکر کنم مشکل ساز خواهد بود ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نجات در صداقت است و حتما با صداقت فرم هاي استخدامي را كامل نماييد
سفرخارجي جرم نيست و بلا اشكال است