مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی به رد دادخواست استرداد مال منقول چگونه باشد ؟

دادخواست استرداد مال منقول را به طرفیت یک نفر خوانده به شورا داده ام که با توجه به رای محکومیت خوانده در پرونده خیانت در امانت می باشد ٬ اما خوانده و دوستش با عنوان نمودن اینکه اموال را به شخص دیگری ( آقای ن ) فروخته اند و نزد ایشان می باشد ٬ بنده را فریب دادند و در جلسه رسیدگی اینجانب این مطلب را عنوان نمودم که قاضی رای به رد دادخواست با این بیان که دادخواست را باید به طرفیت آقای ن نیز می دادم و چون اموال نزد ایشان است قرار رد دادخواست را داده است٬ که بعد متوجه شدم که فریبم داده اند و حالا چطور اعتراض بزارم و توضیح بدم که تصورم اشتباه بوده و اموال نزد خود خوانده الزام به استرداد اموال می باشد ؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

باید مدارکی داشته باشید و از قبل حتما داشتید که بتوانید اثبات کنید در دست چه کسی است.سوالتان بسیار کلی و مبهم است و پاسخ کاملی نمیتوان داد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
در مهلت مقرر اعم از واخواهی یا تجدیدنظر خواهی نسبت به ثبت لایحه دفاعیه اقدام نمایید.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

مواردتون رو توضیح بدید همین که سپردن اموال رو به شخص اثبات کنین کفایت میکند حالا به صد نفر دیگر هم داده باشن یا تلف کرده باشن مهم نیست یا باید مال رو مسترد کنن یا قیمت اون رو