مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول مشارکت بدون ادله دست نویس

باسلام
12سال قبل چهارنفر مقداری پول راروی هم گذاشتیم و ملکی را بنام یکی از 4نفر خریدیم
و شفاها قرار شد بخاطر احتیاجش اگر وضع مالی اش خوب نشد صاحب ملک باشد
حال وضع مالی صاحب ملک خوب شده
و اینجانب درخواست مطالبه سهم مشارکتی ام رادارم
دونفر از 4نفر شهادت میدهند که پول خرید ملک را بمقدار یک چهارم من داده ام
راه و روش اثبات و پس گرفتن سهم مشارکتم چگونه است
از طریق اظهارنامه و قسم و شهادت شهود کدام راه را باید پیگیر شوم و بهتر است

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
توضیحات شما دلالت بر شراکت ندارد وابتدایا باید بحث شراکت را شما اثبات کنید

پرسشگر :

شرایط اثبات شراکت میتوانم شاهد بیاورم
اگر اثبات نشود فقط پولی ک گذاشته شده را میتوانم پس بگیرم

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

ترتیب ادله اثبات دعوا رعایت شود ابتدا شهادت شهود بعد قسم البته ابتدا اظهارنامه هم خوب است