مشاوره حقوقی رایگان - اقاله

آیا اقاله عقد است؟ لازم یا جایز؟
آیا اقاله اقاله صحیح است؟ آیا فسخ اقاله صحیح است؟
توضیح و مثال، مقاله حقوقی خوب میخوام، تو نت چیز خوبی نمیده

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

اقاله عقدی لازم است
در مابقی موارد نظر حقوقدانان و فقها متفاوت بوده و اجماع کامل نیست
باید مطالعه جامعی انجام بدید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اقاله یا تفاسخ توافق دو طرف یک قرارداد برای برهم‌زدن و از میان بردن آثار آن در آینده است.

اقاله خود نیز نوعی عقد است و یکی از سه سبب اصلی انحلال قرارداد در کنار خیارات و انفساخ (انحلال قهری قرارداد) است بقیه سوالات غلط است چون چیزی که از بین رفت چطوری میشه اقاله کرد یا فسخ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
برای سوالات درسی و یا تحقیق و... به کتب حقوقی مراجعه کنید.