مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه توسط همسر

با سلام همسر من بعد 6ماه از عقد 300 سکه از 500 سکه مهرش را گذاشته اجرا و امروز برای من از ثبت نامه اومد اولا من الان چه باید بکنم یک ماشین تعدادی سهام و یک سند ملکی که به صورت صلح عمری (یعنی به هیچ وجه حق خرید و فروش تا زنده بودن ایشان ندارم) از مادرم دست من است تمام دارایی من است که به 110 سکه نمیرسد لطفا راهنمایی فرمایید ممنونم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. سند عمری را نمی توان در قبال بدهی توقیف کرد و اما وسیله نقلیه را در صورتی که ابزار کار نباشد می توان توقیف نمود.

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام وسیله نقلیه و اوراق سهام شما توقیف میگردد و باقیمانده تا 110 سکه از طریق دادگاه مطالبه و شما میتوانید دادخواست اعسار داده و تقسیط نمایید