مشاوره حقوقی رایگان - طلب نزد شخص ثالث

سلام. همسرم دو خانه و یه ماشین را به نام پدرش زد تا بابتش پول نقد بگیره سریعتر خونه بخره بریم سرخونه زندگیمون. 50میلیون هم دستی بهش قرض داده بود. حالا پدرش منکر همه اینا شده پول نمیده همسرم هم حاضر نیست از پدرش شکایت کنه و ميگه دوس داشتم خودم اموالم به نام پدرم زدم و.. .
سر این قضیه دعوامون شد چون دیگه خونه عروسی گفت هیچ نمیگیره. برای همین منم مهریه گذاشتم اجرا. میخواستم بدونم چطور میتونم این اموال به نام پدرشوهرم شده و وجوه نقد که داره بابت مهریه از پدرشوهرم وصول کنم.
ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

مهریه از شوهرتان قابل وصول است میتوانید خواندگان دونفر شوهر وپدرش را بنویسید ادعا کنید ولی اگر طرف منکر شود نسبت به پدر شوهر دعوا رد میشود