مشاوره حقوقی رایگان - شراکت و سرقت ادبی

با عرض سلام و ادب
شبیه این سوال رو بنده یکبار از همین سایت پرسیده بودم ولی اینبار میخواستم تحت شرایط دیگه ای اون سوال رو بپرسم.
بنده در ساخت یک دستگاه با یک فرد شریک شدم که برای انجام پایان نامه قرار بود روش تست هایی بگیریم که طبق طراحی استاد راهنما بعد از ساخت دستگاه ابتدا باید شریکم تست های خودش رو میگرفت و من از نتایج ایشون استفاده میکردم و چند تا تست هم باید میگرفتم. این دستگاه به نور خورشید وابسته بود و در هنگام انجام آزمایشات شریکم کار داشت و تاخیر کرد و نتونست بیاد یعنی زمانی میرسید که نور خورشید برای آزمایش های من مناسب نبود. به همین دلیل بنده با هماهنگی شریکم با استاد راهنما صحبت کردم و طراحی رو تغییر دادیم که ابتدا بتونم من تست بگیرم. البته همون موقع با شریکم هم صحبت کردم و اون مقداری که هزینه قطعات دستگاه داده بود رو دادم. همه این صحبت ها با شریکم و توافقمون با موبایل انجام شد و طبق تحقیقاتم اگر کار به دادگاه بکشه قاضی دستور شنود مکالمات رو نمیده که مشخص بشه دوستم این حرف ها رو زده. تا اینکه چند وقت پیش بعد از حدود یکسال که از دفاع پایان نامه و ثبت کار من گذشت, مدعی زحماتش شد و تهدید به شکایت کرد. حالا سوال بنده اینه که با توجه به اینکه هیچ قراردادی در کار نیست و همه چیز لفظی بوده این دوستم میتونه شکایت کیفری سرقت علمی بکنه و بگه که دستگاهی که ایده های و زحمات منم توش بوده رو فقط برای خودش برداشته و تست گرفته؟ لازم به ذکر است که خود ساخت دستگاه برای پایان نامه مطرح نبوده بلکه اگر میتونستیم از جایی دستگاه رو تهیه کنیم و بیاریم و تست بگیریم هم کار پیش میرفت. در حقیقت تست ها و نتایجش مورد بحث در پایان نامه هست.
نکته بعد اینکه موضوع شراکت ما در ساخت دستگاه رو نفرات زیادی میدونستن و شاهد هستن. ممنون میشم پاسخ بفرمایید.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

استشهاديه براي اثبات ادعايتان استفاده نماييد