مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین ملک

بنده یک خانه 200 متری کلنگی بالای 30 سال ساخت بنامم هست که در رهن بانک است که خودم و پدر و مادرم در آن سکونت داریم ایا این ملک که تنها خانه من است برای مهریه جزو مستثنیات دین قرار میگیرد ؟

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

سلام بله . یک منزل مسکونی متعلق به شما که در آن سکونت دارید جزو مستثنیات دین میباشد . و در صورت توقیف از اداره اجراییات ثبت میتوانید نسبت به آن اعتراض بزنید .