مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن و توقیف خودرو

سلام خسته نباشید من مبلغ 4 میلیون از یه شرکت وام گرفتم و این شرکت با سودش 10 ماه حساب کرد شد 675000میلیون و من توانستم 1700 از این مبلغ پرداخت کنم و تقریبا 1سال نیم بقیشو پرداخت نکردم و من سند ماشینم در رهن این اقا بود ماشین من توقیف کردن و من تنها منبع درامدم از ماشین بود الان بعد 1سال و نیم تونستم بدهی بدم و از اداره کل نامه ازادی ماشین و فک رهن رو دارم میخواستم ببینم ایشون میتونه خسارت در دیرکرد بگیره در صورتی که من بدهی که شکایت کرده روش پرداخت کردم ؟ ممنون از کمکتون و الان فک رهن انجام دادم ولی ایشون مدارک نمیده

پاسخ ها :

لطیف عیدانی

لطیف عیدانی :

استان :

سلام خسته غم نباشید باشید در پاسخ به سوال جنابعالی عرض می شود که مبلغ تأخیر تادیه متعلقه به بدهی شما که فرمودین حدود یکسال و نیم پس از دریافت وام پرداخت کردین عرض کنم که در صورتی که طبق اجرائیه دادگاه پرداخت کرده باشید یقینا اجرای احکام مبلغ تأخیر تأدیه یا به عبارت دیگر دیر کرد بدهی تان را تا یوم الوصول محاسبه کرده و براساس آن شما پرداخت کردین لذا دیگر ایشان حقی به عنوان تأخیر تأدیه یا دیر کرد نخواهند داشت بدیهی است اگر مبلغ اجرائیه راکامل پرداخت نمیکردید اجرای احکام هم نامه فک رهن ماشین رابه شما نمی داد لذا برای گرفتن سند از شرکت فروشنده باستناد نامه اجرای احکام و فیش های واریزی می توانید دعوی الزام به تحویل سند خودرو در مرجع قضایی مطرح کنید بنابرین از این جهت نگران سند و مبلغ دیر کرد نباشید اگر توضیح بیشتری نیاز داشتید بین ساعت 6-8 بعداز ظهر با تلفن بنده به شماره 09169000768 تماس بگیرید .